pinocchiozara@gmail.com +385-23-321-956

“POPODNE U PINOCCHIU” EU projekt koji je unaprijedio naš vrtić

S današnjim danom službeno završava naš EU projekt “Popodne u Pinocchiu”, koji je financiran iz ESF u ukupnom iznosu od 1.211.350,00 kuna.

U razdoblju od 01.10.2021. do 23.08.2023. projekt “Popodne u Pinocchiu” imao je za cilj, kroz produljenje radnog vremena, poboljšati pristup visokokvalitetnim socijalnim uslugama za krajnje korisnike, kao i doprinijeti ravnoteži njihovog poslovnog i obiteljskog života.

– Zahvaljujući sredstvima Europskog socijalnog fonda, između ostaloga, nabavili smo i nove radne materijale, educirali djelatnike te uveli nove programe. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u provedbi ovog projekta, od koordinatora i voditelja projekta, preko odgojitelja, logopeda i defektologa pa do samih korisnika, odnosno djece i roditelja – kazala je Maja Tolić Perišić, ravnateljica vrtića.

Iako je projekt danas službeno završen, rad u Pinocchiju će se nastaviti kotinuirano unapređivati.

– Sigurno ćemo nastaviti primjenjivati sva bogata iskustva i znanja stečena sudjelovanjem u ovom projektu. Osim toga, uvidjeli smo da postoji interes i potreba za produljenjem radnog vremena vrtića te ćemo, ukoliko se otvori natječaj za nastavak provedbe projekta, rado ponovno sudjelovati – zaključila je ravnateljica Pinocchija.

Više o projektu: “POPODNE U PINOCCHIU”

it_ITItalian