pinocchiozara@gmail.com +385-23-321-956

EU projekti

EU PROJEKT

Popodne u Pinocchiu

Naziv projekta: Popodne u Pinocchiu

Korisnik: Talijanski dječji vrtić Pinocchio

OIB: 66832760414

Adresa: Kornatski prilaz 9, Zadar

Kontakt osoba: Maja Tolić Perišić

Vrijednost projekta: 1.211.350,00 HRK

Bespovratna sredstva: 1.211.350,00 HRK

Trajanje projekta: 20 mjeseci

Razdoblje provedbe projekta: 01.10.2021.-23.08.2023.

Naziv poziva: Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu -ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Referentna oznaka: UP.02.2.2.16

Fond: Europski socijalni fond

O projektu:  Projektom “Popodne u Pinocchiu” u trajanju od 20 mjeseci doprinijet će se unaprjeđenju usluga vrtića Pinocchio kroz produljenje radnog vremena a s ciljem poboljšanja pristupa visokokvalitetnim socijalnim uslugama za krajnje korisnike i bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života obitelji. Također, ojačat će se kapaciteti ove ustanove edukacijom i zapošljavanjem novih djelatnika, uvođenjem novih, kvalitetnih i edukativnih programa u vrtiću.

Ovim će se projektom za mnoge obitelji riješiti problem nedostupnosti besplatnih usluga logopeda i defektologa. Nove usluge i sadržaji koji će se održavati u produženom vremenu vrtića neće se dodatno naplaćivati što će omogućiti dostupnost takve usluge obiteljima slabijeg socioekonomskog statusa.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Glavni ciljevi projekta su poboljšanje pristupa visokokvalitetnim socijalnim uslugama za krajnje korisnike – djecu i roditelje kroz jačanje kapaciteta, unaprjeđenje usluga i produljenje radnog vremena. Sve aktivnosti projekta kao rezultat i završni ishod imat će bolje usklađivanje poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenima u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, veći broj korisnika, te kvalitetniju uslugu i bolje obrazovanje djece u vrtićima.

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Talijanskog dječjeg vrtića Pinocchio.

hrCroatian